Kies hieronder een van de concerten om tickets te bestellen.
 

Yavin met Joke Buis

Op 18 januari 2020 organiseert de muzikant Yavin, trombonist in hart en nieren, een concert ten behoeve van de stichting Ride4Kids samen met Joke Buis en de Fellowshipband.

De stichting Ride4kids zamelt geld in voor kinderen met een stofwisselingsziekte. Om de dag overlijdt er in Nederland een kind met een stofwisselingsziekte. Deze onbekende ziekte is de grootste doodsoorzaak onder kinderen in Nederland. 

Yavin organiseert dit concert met als doel geld in te zamelen voor deze stichting. Hij heeft hiervoor onder andere zangeres Joke Buis uitgenodigd en zij was enthousiast om aan dit evenement haar medewerking te verlenen. Joke Buis brengt veel oude kerkliederen opnieuw tot leven door ze in een nieuw jasje te steken en heeft daarmee veel succes geboekt. 

Ook werkt de Fellowshipband uit Dordrecht mee aan het concert. Deze brassband bestaat uit enthousiaste muzikanten, die een keer per maand bij elkaar komen om, als aanvulling op hun overige muzikale activiteiten, pittige brassband muziek in te studeren, onder de bezielende leiding van dirigent Robert H. Vorwald. 

Het concert zal een afwisseling worden tussen zang in combinatie met combo en/of brassband en enkele mooie brassband nummers. Yavin zal, samen met de Fellowship band, ook enkele solo’s spelen én zijn eigen nummers ten gehore brengen.

Al met al belooft het een geweldig concert te worden en zal een gedeelte van de opbrengst dus naar Ride4Kids gaan, wat op zich al een goede reden is om kaartjes te kopen! 

Het concert vindt op 18 januari 2020 plaats in het BeneVia Muziekcentrum , Spirea 7, 3317 JP, Dordrecht en het concert begint om  20.00 uur (19.30 uur deuren open). 

Kaartjes bestellen á € 15,00 via www.yavin.nl/tickets.

Yavin met Mandoline orkest

8 en 15 februari 2020 organiseert Yavin een concert met Mandoline orkest O.N.I. en Excelsior (o.l.v. Cor Roozendaal) en M&M dans (o.l.v. Mara Rolloos).

Dit concert zit vol met verrassingen. Klassieke muziek, jazz muziek en Lounge komen allemaal langs en op deze mooie muziek wordt af en toe gedanst door de dansgroep M&M.

8 februari vind het concert plaats in de Kerk van de Nazarener in Dordrecht.

15 februari vind het concert plaats in het gebouw De Harmonie in Gorinchem.